"Ik ben niet wat me is overkomen maar wat ik besloot te worden"

Deze woorden van Zwitsers psychiater Carl Jung typeren onze manier van leven en ontwikkeling en zetten daarmee ook de toon voor onze programma's Executive Teamcoaching. Dat er problemen zijn en nog gaan ontstaan binnen jouw organisatie is een gegeven. Waar meer dan 1 mens samenwerkt daar heb je het spreekwoordelijke gedoe. Waar je wel een keuze in hebt is hoe je hiermee omgaat. Je kan doorrennen en dezelfde tactieken blijven toepassen of je kan je hoofd in de bek van de draak steken. Je kan kijken naar jouw rol en invloed op het geheel en daar je verantwoordelijkheid pakken. 

Management is namelijk alles behalve een wetenschap. Het is mensenwerk... van mens tot mens. Met bezieling. Er bestaat geen opleiding of licentie voor. Het is weten wat jou en de ander beweegt, iedere keer weer opnieuw en dat weten wij als geen ander! 

Lees onder de foto meer over onze achtergrond. 

Anne-Marie de groot en Linda Bouzidi-Brakhoven

In 1999 begonnen wij samen op het HBO in Leiden onze studie. Bijna 24 jaar later beginnen we onze samenwerking als NOBCO-gecertificeerde Equine Assisted Coaches.

Met de start van een supertof leiderschapsprogramma, worden onze door de jaren verworven krachten gebundeld en komen samen om directie en managementteams met behulp van de paarden te leiden  naar een werkzame toekomst. 

Anne-Marie de Groot (links):

Na de studie SPH maakte ik redelijk snel een switch van de hulpverlening naar de farmacie, in het HR domein. Ik ben de studie HBO Personeel en Arbeid gaan volgen en kreeg een management rol. Ik coördineerde een grote reorganisatie en zat uiteindelijk als Chief Ethics and Compliance in de boardroom. 

Mensen dezelfde taal laten spreken, zorgen voor verbinding, de roze olifant benoemen - het is mijn kracht. De dynamiek en veelheid aan zaken waar ik verantwoordelijk voor was (HR, IT, Legal, Program Management en secretariaat) hebben mij altijd gedreven.

Inmiddels ben ik ook Equine Assisted Coach en internationaal gecertificeerd NLP Master practitioner. Met het ontwikkelen van een leiderschapsprogramma voor managementteams. kan ik mijn drijfveer en kracht om relaties tussen mensen zichtbaar te maken en te versterken mooi tot uiting. 

Linda Bouzidi-Brakhoven (rechts):

Na de studie SPH heb ik jarenlang in de hulp- en dienstverlening gewerkt. Ik wilde graag mensen helpen. Van ambulant hulpverlener tot manager, van trainer tot teamcoach. Na een reguliere coachopleiding vond ik mijn passie tijdens de opleidingen level 1 en 2 in Equine Assisted Coaching aan de Keulseweg in Pijnacker. Hier ben ik nu nog werkzaam  als docente. 

Teamdynamica heeft mij altijd geïntrigeerd en geïnspireerd. Wij bestaan immers bij gratie van de ander.  De kracht van het helpen zit in het creëren van een holding space waarin mensen ruimte krijgen om te leren over zichzelf en anderen. Het onbewuste bewust krijgen is de succesfactor voor verandering.

Met een verbindende kracht en een stevige persoonlijkheid begeleidt ik teams met humor en doortastendheid naar diepgaande transformatie.


Waarom kiezen voor ons?

> 10 jaar ervaring en expertise in de boardroom

> 15 jaar ervaring in coaching en teamdynamiek

Gecertificeerd Equine Assisted Coaches

Aangesloten bij kwaliteitsregister voor EAC

NOBCO gecertificeerd